23948sdkhjf

Fiskefirmaer er i "en møgbeskidt krig"

Amanda Seafoods i Frederikshavn er blevet anmeldt til Fødevarestyrelsen for systematisk at fuppe danskerne, fordi virksomheden under varemærket Glyngøre påstår, at fiskefars er lavet af frisk fisk. I virkeligheden er der tale om udbenet fisk, der har været frosset.

Det skriver Ekstra Bladet , som konstaterer, at der er udbrudt en møgbeskidt krig i den jyske fiskeforædlingsindustri.

Sidstnævnte handler blandt andet om, at Amanda Seafoods i forlængelse af sagen selv har anmeldt nogle af sine konkurrenter for også at anprise optøet fiskefars som frisk.

Om sagen mod Amanda Seafoods siger virksomhedens direktør, Jesper Kold Sørensen, ifølge Ekstra Bladet, at han føler sig kriminaliseret for en anprisning, som hele industrien beviseligt har benyttet i over 20 år. Han kalder det desuden meget besynderligt, at han ikke kan få at vide, hvem der har anmeldt Amanda Seafoods.

- Hvis det er en forbruger, tager vi det ret alvorligt. Hvis det er en professionel, branchekendt person, som vil genere os, er det også væsentligt for os at vide, siger Jesper Kold Sørensen.

Amanda Seafoods har af Fødevarekontrollen fået en sanktion og besked på at stoppe med at omtale fiskefarsen som lavet af frisk fisk - men virksomheden nægter fortsat efter en tabt klagesag over anprisningen i Fødevareklagenævnet, skriver Ekstra Bladet.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094