23948sdkhjf

Salgsrekord hos Palomat

Udover at kunne fejre en historisk vækst i det nyligt overståede regnskabsår kan den danske producent af pallemagasiner notere en historisk salgsrekord i uge 46.
Det går godt for Palomat, som allerede i april talte om en stor fremgang oven på finanskrisen . Året endte med en vækst i salget på 31 procent i forhold til sidste år, men derved stopper fremgangen ikke.

- I ugerne op til årets afslutning har vi altid ekstra travlt – både på ordre- og tilbudssiden. Men salget i uge 46 brød alle rammer med en vækst på 20 % i forhold til den foregående ugerekord, siger en stolt Area Manager hos Palomat, Majbritt Svane.

Hun tolker væksten som et tegn på, at finanskrisen så småt er ved at slippe sit tag i de omkringliggende lande.

- Ordrerne er fordelt over hele Europa, så vi ser det som et positivt tegn på, at der er ved at komme gang i markedet igen.

”Grønt” produkt booster salget
Fra Palomats side fremhæves lanceringen af den nye Stand Alone Palomat - Palomat Greenline som fungerer udelukkende ved hjælp af el - sidst i september som en medvirkende faktor til det øgede salg.

- Vi havde ikke forventet så stor en efterspørgsel her i starten. Vore forhandlere har taget utrolig godt imod Palomat Greenline og har arbejdet målrettet for at udbrede kendskabet til den, siger Majbritt Svane og tilføjer:

- Vi har sågar kunder, som allerede nu har givet udtryk for, at de fremadrettet udelukkende ønsker at benytte Palomat Greenline grundet den er 100 % eldrevet. Lanceringen har været en større succes, end vi havde turdet håbe på.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078