23948sdkhjf

Verdensnyhed gør gæstesystemet elektronisk

Dansk Varesikring har udviklet en tidssvarende erstatning til den gamle blok og kuglepen, når virksomhedens gæster og leverandører skal registreres.
- En verdensnyhed!

Sådan beskriver Lars Handberg fra Dansk Varesikring det elektroniske gæstesystem, han har udviklet til blandt andet fødevarebranchens virksomheder.

Trætte af blok og kuglepen
Gæstesystemet hedder VISIT og er udviklet til iPad2, hvorfor det altså gør op med mange års brug af blok og pen på virksomhederne.

- Det var en af mine kunder som spurgte mig, om jeg kunne lave et system til registrering af gæster til virksomheden. De var trætte af den gammeldags blok og kuglepen, som ingen kunne læse alligevel. Samtidig ønsker de at oplyse deres gæster og leverandører om virksomhedens regler. Hvilket er vigtigt når man for eksempel skal leve op til IFS (International Food Standard) eller BRC (British Retail Consortium), siger Lars Handberg.

Husker tidligere besøgende
Da VISIT foregår på iPad2, er systemet både mere brugervenligt og billigere end markedets pc-løsninger.

Derved hører fordelene dog ikke op.

- For eksempel er der mulighed for at få foto af gæsterne. Virksomheden har også mulighed for at oplyse om regler, der skal overholdes og ikke mindst er det muligt at blokere gæsterne, fra at se hvem der ellers har besøgt virksomheden, pointerer Lars Handberg.

Med en brugerflade, der muliggør selvbetjening, er VISIT også tidsbesparende for både virksomheden og deres gæster, som i øvrigt indkodes i systemet efter første besøg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094