23948sdkhjf

Lakridskonge er nu med i eks-politimands snack-firma

Lakrids-iværksætteren Johan Bülow har for et millionbeløb købt sig ind i snack-virksomheden Cocohagen, som er stiftet af den tidligere politimand Asbjørn Diemer.

Det skriver Berlingske.

Cocohagen laver økologiske, plantebaserede snack-bites uden tilsætningsstoffer og sukker. De produceres, pakkes og distribueres i en gammel tankstationsbygning i Humlebæk og sælges nu i 19 lande, skriver mediet.

- Jeg er meget produktfokuseret, og selve produktet er det essentielle. Jeg kan spejle min egen historie i det, Cocohagen er i gang med, og det smager utroligt godt. Der er ingen begrænsning for, hvor stort det kan blive. Markedet for den her slags sunde snacks vokser helt enormt, fordi man spiser lidt gennem hele dagen i stedet for kun de store hovedmåltider, så der er et kæmpepotentiale, siger Johan Bülow til Berlingske.

Asbjørn Diemer har produceret sine økologiske snacks siden 2015. Han sagde ifølge Berlingske sit job hos politiet op, efter at han havde haft vareprøver med ude hos 10 potentielle kunder, som alle sagde ja tak. Produktionen er nu oppe på 8.000 bites om dagen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079