23948sdkhjf

Vil kæmpe for Gram Equipment-erstatning til den bitre ende

I sidste uge vandt FSN Capital en voldgiftssag over kapitalfonden Procuritas og blev tilkendt en erstatning på 650 mio. kr.

Sidenhen har Hans Wike, partner i Procuritas, udtalt, at der ikke er nogen penge at komme efter.

Det skyldes, at Gram Equipment formelt er solgt til Procuritas fra selskabet Green Magnum. Efter salget er det meste af købssummen blevet ført ud af selskabet og kanaliseret videre til Procuritas’ investorer. Det skriver Berlingske.dk.

Det svar er FSN Capital, naturligt nok, ikke tilfreds med, og kan Green Magnum ikke betale, må investorerne i Procuritas til lommerne, mener Thomas Broe-Andersen, ledende partner i FSN Capital.

- Der eksisterer adskillige juridiske muligheder til at sikre opfyldelse af dommen, men når der er en klar dom for svindel, burde det ikke være nødvendigt at bruge disse juridiske muligheder. Vi forventer, at Procuritas og deres institutionelle investorer vil vælge at gøre det eneste rigtige, nemlig at honorere dommen og returnere kapitalen til de retmæssige ejere, siger han til Berlingske.

Originalartikel: https://www.berlingske.dk/virksomheder/kapitalfond-naegter-at-betale-650-millioner-kroner-i-erstatning-for

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062