23948sdkhjf

Kims har fyret 10 procent af medarbejderne

Med den største omsætning nogensinde - 753 millioner kroner - og et overskud på 121 millioner var der ikke just krisestemning, da chipsfabrikanten Orkla Confectionery & Snacks Danmark for nylig fremlagde sit 2019-regnskab. Alligevel har virksomheden, der står bag Kims-brandet, i løbet af 2020 fyret cirka 10 procent af medarbejderstaben, som sidste år udgjorde 203 ansatte.

Det skriver fyens.dk.

- Vi har ikke været i panik, men vi har været nødt til at vise økonomisk ansvarlighed, når vi ikke vidste, hvilken vej det gik, siger direktør Kim Munk til avisen med henvisning til coronakrisen. Han understreger, at ikke alle fyringerne har været forårsaget af corona.

I forbindelse med regnskabsaflægningen sagde Kims-direktøren til Food Supply, at han ikke ikke turde sige alt for meget om, hvordan 2020-regnskabet ender med at se ud. Han troede dog ikke på helt så stor en omsætning som i 2019, selv om salget under coronanedlukningen steg en smule i forhold til samme periode sidste år.

Usikkerheden hænger ikke mindst sammen med, at brexit-situationen fortsat er uafklaret. Ingen ved således, om der kan sendes Kims-chips til Storbritannien i samme omfang som tidligere, eller om de bliver belagt med nye afgifter.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125