23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Ny bestyrelse fremtidssikrer SmagDjursland

Initiativet med fokus på fødevarer fra Djursland blev startet som et pilotprojekt under Djursland Landboforening. Nu står en ny forening klar til at tage over.












Den nye bestyrelse blev valgt den 16. november, og deres opgave bliver nu at videreudvikle aktiviteter og koncept for projektet SmagDjursland. Foreningens bestyrelse består ud over Anders Offersen, Mosgaard Highland Cattle, også af Peter Drejer, Væverslund Gartneri og Gårdbutik, Høbjerg, og Søren Schougaard, Bi- og Dronningeavler, Fannerup. Anne Grethe Maj, Holmgaard Gårdbageri, blev valgt til suppleant og som revisorer valgtes Pia Daugaard, butik Smagen af Djursland, Grenå og Anne-Marie Schougaard, Fannerup. Foreningens formål er blandt andet at arbejde for at styrke produktudvikling, markedsføring, afsætning og konkurrencevilkår for mindre, såvel konventionelle som økologiske, nicheproducenter og specialfødevarevirksomheder på Djursland.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.078