23948sdkhjf

Bryggeris rekord-ordre er blevet endnu større

Den lyse sommerbryg Pink fra Viborg Bryghus forsætter med at være en storsællert - og dermed også til at bringe drømmen om et helt nyt bryghus nærmere og nærmere en realisering.
I juni købte det lokale Bilka-varehus pludselig to brygportioner på i alt 3.000 flasker Pink, og salget er gået så godt, at Bilka nu har bedt om et ekstra bryg på 1.500 flasker, svarende til 750 liter. 
Det fortæller bryghus-direktør Kasper Nielsen til Food Supply.
- Vi lavede Pink første gang sidste sommer, men i år er den så blevet en megasucces, siger han om sommerøllen, som allerede med den første Bilka-ordre sad på rekorden som det største salg af et enkelt produkt i bryghusets historie.
Pengene fra salget af Pink er øremærket til et nyt bryggeri i Viborg - et projekt, som bryghuset er i fuld gang med at samle penge ind til. 

- Stort lokalt marked

Samarbejdet med Bilka-varehuset, der med aftalen blev eneforhandler af Pink, er langt fra det eneste projekt, bryghuset er involveret i i lokalområdet.
- Vi har gang i mange ting i Viborg Kommune, og der er et stort marked for at lave noget lokalt. Nogle kunder får lavet deres helt egne øl, og til tre lokale Meny-butikker har vi lavet en særlig VHK-øl, nævner Kasper Nielsen med henvisning til Viborg Håndbold Klub.
Håndboldøllen hedder "Grønt Hjerte", og etiketten er naturligvis prydet med håndboldklubbens logo - og der er billeder af håndboldspillere på bagsiden..
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079