23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kyllingeskrog til middag?

Mad af kyllingeskrog- og hønsefødder er tæt på at bane vej for nye arbejdspladser i Sønderjylland.












Michael Orbesen har startet et slagteri i Døstrup, tæt ved Skærbæk i Tønder Kommune og det seneste år har han ansat 15 medarbejdere. Og den stab vil uden tvivl blive større, hvis det lykkes ham at skabe nogle nye produkter af det, der ellers betragtes som restaffald. På slagteriet modtager man økologiske kyllinger fra Møgeltønder og Michael Orbesen har igangsat et projekt, der skal udvikle ny mad af kyllingeskrog og fødder. - Der er masser af godt kød på skrogene. Det kan fint bruges til fond, og pateer, siger Michael Orbesen til dr.dk/p4. Michael Orbesen skal smage nogle af de nye produkter for første gang i dag.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.073