23948sdkhjf

Nemlig.com har fordoblet sit salg: Søger 100 nye medarbejdere

Salgstallet er for den digitale dagligvarebutik nemlig.com er strøget i vejret, siden coronavirussen blussede op i marts.

Den gode udvikling ser ud til at fortsætte. I juli har virksomheden fordoblet sit salg i forhold til samme måned sidste år, og nu søger nemlig.com 100 nye medarbejdere.

- Vi har over den seneste uges tid oplevet et øget pres på vores site og app. Vi tænker, det blandt andet skyldes den seneste stigning i antal coronasmittede i Danmark. Vi har derfor valgt at øge vores kapacitet yderligere og vil fra den kommende uge igangsætte rekrutteringen af mere end 100 nye medarbejdere. Vi oplevede i foråret en enormtstor efterspørgsel på grund af covod-19 udbruddet, idet mange var bekymret for at gå i de fysiske butikker. Disse kunder er fortsat med at handle deres dagligvarer online og mange nye kommer til hver eneste dag, konstaterer Stefan Plenge, administrerende direktør, i en pressemeddelelse.

Nemlig.com har i løbet af de seneste to måneder udvidet pakkekapaciteten betragteligt for at imødekomme den øgede efterspørgsel efter sommerferien. Nu pakkes og leveres ordrerne døgnet rundt alle ugens syv dage. Så på trods af øget efterspørgsel forventer nemlig.com stadig at kunne tilbyde kunder levering til næste dag i hele landet, samt samme dag til kunder på Sjælland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125