23948sdkhjf

Glunz & Jensen øger salget til emballageindustrien

En positiv salgsudvikling i selskabets to nye virksomheder får Glunz & Jensen til at opjustere sine resultatforventninger for 2011/12.
Glunz & Jensen har tidligere fremsat et EBITA-mål i området 22-26 mio.kr., eksklusiv avancen fra salget af en bygning i Virginia. Dette tal hæves nu i en ny selskabsmeddelelse til 30-35 mio. kr.

- Vi har i 1. halvår af regnskabsåret 2011/12 haft en omsætning, der var højere end vores forventning, undtaget dog vores forretning for Automation-udstyr til avisbranchen.
Ikke mindst vores to nye virksomheder, Degraf S.p.A. og KH-Microflex A/S, der er specialister indenfor flexo-løsninger til emballageindustrien, har vist en tilfredsstillende salgsudvikling, lyder kommentaren.

- Den globale afsætning og dermed risikospredningen sammen med vores nye flexo-division er den primære årsag til denne positive udvikling i 1. halvår, udtaler CEO Keld Thorsen.

Selskabet er samtidig ved at forhandle med en etableret mindre virksomhed i Kina. En forhandling, der ventes afsluttet i første halvår 2012.

Læs også: Ny hæder til succesfuld fynsk emballagevirksomhed
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.207