23948sdkhjf

Laudrups vinfirma får ny medvind

Den tidligere fodboldstjernes vinfirma viser atter plus på bundlinjen efter et par kostbare år med underskud.
En fremgang i bruttoresultatet på 16 procent til 6 mio. kr. samt et overskud på 174.000 kr. er resultatet af anstrengelserne i 2010/11 for Laudrup Vin og Gastronomi I/S, der ejes af henholdsvis Per Kristensen Buhl og den tidligere fodboldstjerne Michael Laudrup.

Dermed ser de to kompagnoner ud til at være ovre de hårde tider, som startede med et underskud i 2008/09 på 1,5 mio. kr. og fortsatte med et minus på 850.000 kr. i 2009/10.

- Vi har jo valgt at skyde vores penge i det, og årsagen til at vi nu er positive er, at vi kan se, at det går godt nu. Men der er ingen tvivl om, at 2008 blev et wake up call for os, siger Per Buhl, der står for den daglige drift af virksomheden, til business.dk.

Væk med fantasterne
Han og Michael Laudrup har i løbet af de seneste tre år til sammen skudt en million kroner ind i virksomheden.

Til gengæld fremstår Laudrup Vin og Gastronomi nu mere stabil med 14 medarbejdere og en forventning om at have skabt balance næste år mod den nuværende negative egenkapital på en halv million kroner.

Det skal ansættelsen af to nye sælgere bidrage til, ligesom firmaet har ændret fokus på, hvilke kunder man ønsker at samarbejde med.

- Væk med fantasterne, der bestiller tre gange, og så pludseligt ikke kan betale deres regninger, og i stedet fokus på mersalg til eksisterende velrenomerede kunder, siger Per Buhl.

Laudrup Vin og Gastronomi har i forvejen mindre aftaler med Føtex og SuperBest-kæderne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064