23948sdkhjf

Haarslev Industries køber op i New Zealand

Haarslev Industries har underskrevet en aftale med Flo-Dry Engineering Ltd, hvis speciale er procesudstyr til blandt andet forædling af animalske biprodukter.
Danske Haarslev afsluttede fredag den 9. december handlen om at købe alle aktier i den New Zealandske virksomhed Flo-Dry Engineering Ltd.

Flo-Dry har siden 1983 specialiseret sig i fremstilling af forskelligt procesudstyr, blandt andet lav-temperatur tørreanlæg til forædling af animalske biprodukter, udstyr til håndtering af restprodukter fra rensningsanlæg og anlæg til produktion af biodiesel.

Styrker forretningsområdet for proteinudvindelse
Der findes allerede i dag et stort antal Haarslev Industries installationer i Australien og New Zealand, og både eksisterende samt nye kunder vil nu få adgang til lokal service. De vil ligeledes kunne drage fordel af de teknologiske fremskridt, som Haarslev Industries har gjort igennem de sidste mange år. Flo-Dry får adgang til markeder i Europa, Rusland, Nord- og Sydamerika, Asien samt Mellemøsten, hvor Haarslev Industries er godt etableret.

- De to virksomheders produktprogram komplementerer i stor udstrækning hinanden. Sammen med Haarslev Industries får Flo-Dry den innovative kapacitet samt den globale tilstedeværelse, der kræves for at få succes i en konkurrencepræget industri, siger Claus Østergaard, administrerede direktør og CEO hos Haarslev Industries Ltd.

Fremadrettet vil virksomhederne via salgskontorer og agentnetværk have en stærk global position både inden for forretningsområdet for proteinudvindelse samt på miljøområdet, hvor der arbejdes med bl.a. tørringsanlæg til spildevandsslam.

- Flo-Dry’s kunder vil drage nytte af Haarslev Industries processteknologier og vores store produktionskapacitet, udtaler Henning Haugaard, Salgsdirektør hos Haarslev Industries.

- Ved at have vores eget kontor i New Zealand og Australien bliver vi til gengæld i stand til at yde lokal support og service til vores vigtige kunder i en region, som vi ikke tidligere har kunnet betjene så effektivt som vi gerne vil, fortsætter han.

Haarslev gruppen har produktionsfaciliteter i Danmark, Spanien, Brasilien, Peru og Kina. Den forventede omsætning for gruppen er på ca. 1.500 mio. kr. i 2011. Gruppen beskæftiger 650 personer globalt.

Om Haarslev Industries A/S
Haarslev Industries blev grundlagt af familien Østergaard i 1973 og er til dels stadig familieejet og drevet. Virksomheden har mange års erfaring med udvikling, fremstilling og installation af procesudstyr til forædling af biprodukter til en lang række brancher (slagterier og kødproducenter, fiske- og olieindustrien), og til det hurtigt voksende marked for miljørigtig rensning af spildevand og fremstilling af biobrændsel.

Haarslev Industries har tidligere opkøbt virksomhederne Svaertek (Danmark), Stord-Bartz (Norge), Atlas-Stord (Danmark, Tyskland, USA og Peru) samt Tremesa (Spanien og Brasilien) og integreret dem i en stærk koncern, der i dag er markedsleder inden for adskillige cleantech forretningsområder.

Haarslev Industries opererer i dag på alle kontinenter med 14 regionale kontorer på nøglemarkeder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094