23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nu vil også Chr. Hansen satse på plantebaseret yoghurt





FødevareWatch











Få dage efter at den plantebaserede fødevarevirksomhed Naturli' har sendt en ny serie yoghurt baseret på mandler på markedet, melder ingrediensproducenten Chr. Hansen sig ind på samme marked. Af Chr. Hansens nye 2025-strategi fremgår det, at den helt store satsning i den nye strategi er plantebaserede fødevarer – og mere specifikt plantebaseret yoghurt. Det fortæller Chr. Hansens finansdirektør, Søren Westh Lonning, til . - Vi vil ud til fødevaretyper, der adskiller sig fra de klassiske mælkeprodukter. Vores bakterieløsninger, som vi bruger til vores mælkebaser, kan bruges til nye fødevarer baseret på blandt andet soja, ærter, havre og fermenterede drikke som juicer eller kombucha, siger finansdirektøren til mediet. Han peger på, at Chr. Hansen med probiotika og biobeskyttende kulturer vil kunne medvirke til, at plantebaserede fødevarer kan holde sig friske i længere tid uden en lang række tilsætningsstoffer.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.094