23948sdkhjf

FoodTech regner med cirka 200 udstillere

FoodTech-messen med fødevaregrej i lange baner hos MCH Messecenter Herning nærmer sig - og selv om banerne på grund af corona ikke bliver helt så lange som tidligere, er MCH-projektleder John Dørr Jensen godt tilfreds.

Fødevaremessen i dagene 29.-30. september og 1. oktober bliver denne gang holdt sammen med diagnostik- og laboratoriebranchens fagmesse, DiaLabXpo.

- Vi har lige nu omkring 200 tilmeldte udstillere, og man kan nå at melde sig til helt op til messestart. Jeg er faktisk ved at sælge en stand i dag (mandag, red.). Under alle omstændigheder ligger det fast, at selv om der ikke bliver fyldt på alle hylder, så ér der noget på alle hylder. Vi får et omfangsrigt produktprogram, konstaterer han.

Ved den seneste FoodTech-messe i 2018 var der registreret 309 udstillere, og nedgangen kommer på ingen måde bag på projektlederen.

- Normalt sælger vi vores stande i stor stil i marts, april og maj . men alle slog jo bremserne i 11. marts, da Danmark blev lukket ned. Når man som virksomhed står i så usikker en situation, er det nemt at springe en messedeltagelse over, nævner John Dørr Jensen.

Højst 2.600 ad gangen

Han tør ikke at gætte på, hvor mange besøgende messen får, men det bliver naturligvis ikke så mange som de normale cirka 9.000, er han sikker på. 

- Vi har kun haft registreringen åben i to uger, og normalt kommer de fleste tilmeldinger de sidste to uger før messestart. 

- Det er forbandet svært at sætte tal på, men i hvert fald ligger det fast, alle skal registrere sig hjemmefra, og at der højst må være 2.600 inde ad gangen, påpeger John Dørr Jensen.

Gæsterne får denne gang fire haller - J, K, L og M - at navigere i, og der bliver således i modsætning til normalt ikke nogen aktivitet i Hal F. 

- Vores adgangskontrol holder hele tiden øje med, hvor mange der er inde, og systemet kan godt håndtere det på en måde, så der kan komme nye ind, når andre er gået ud, hvis vi skulle nå op over de 2.600. 

- Og så bliver der et stort antal guider, som hjælper med at holde styr på afstand, antal, hygiejne og den slags, bemærker projektlederen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082