23948sdkhjf

Marmeladeproducent i sukker-offensiv

Når Fynbo Foods i dag får besøg af Lars Løkke er det sukkerafgiften, der er på dagsordenen. Den står nemlig til at koste marmeladefabrikken 100 millioner kroner.
Richard Fynbo ejer og driver Fynbo Foods i Vendsyssel og han sætter i dag alt skyts ind på at få stoppet planerne om den kommende sukkerafgift. Det skriver P4 Nordjylland.

Ifølge finanslovsforslaget er det planen, at denne afgift skal træde i kraft ved årsskiftet 2013. Og skattenminister Thor Möger Pedersen står fast på, at afgiften er berettiget – også over for producenter af marmelade og syltetøj.

I dag gæster tidligere statsminister Lars Løkke så virksomheden med henblik på at høre mere til de økonomiske konsekvenser for marmeladeproducenten. Og det er ingen hemmelighed, at Richard Fynbo håber at kunne overbevise Lars Løkke om, at afgiften er uretfærdig.

Fynbo Foods har 50 medarbejdere og en årlig omsætning på 150 millioner kroner. Hvis sukkerafgiften bliver en realitet vil den alene stjæle 100 millioner kroner plus moms af den samlede omsætning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078