23948sdkhjf

Danish Crown: To slagterier havde nul positive coronatests

I fredags havde Danish Crown i samarbejde med Region Midt og Syd og en privat aktør arrangeret mulighed for coronatest af alle medarbejderne i Horsens og Blans.

Svarene på de mange test tikkede ind i løbet af søndagen, og det var med gode nyheder: Alle tests var negative, undtagen to, som blev meldt som fejltests. Begge medarbejdere møder ikke på arbejde, før de har fået svar på en ny test.

Det oplyser Danish Crown torsdag i en pressemeddelelse.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for resultatet, da det viser, at der er godt styr på håndteringen af covid-19, og at vores forbyggende arbejde virker, siger Per Laursen, der er produktionsdirektør i Danish Crown Pork.

Meningen med testningen af medarbejderne i Horsens og Blans var blandt andet at danne et grundlag for teststrategien på de andre produktionssites, men også at skabe en baseline, man kan træffe fremtidige beslutninger ud fra.

- Nu hvor resultaterne er tikket ind, begynder arbejdet med et lægge en udførlig teststrategi for de resterende sites i koncernen, så vi gør det på den mest effektive måde i fremtiden, siger Per Laursen
Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11