23948sdkhjf

DUO Frugt har vokseværk

De senere år har frugt- og grøntgrossisten DUO Frugt haft to-cifrede vækstrater og oveni er virksomheden vokset ud af sine rammer på Grønttorvet. Derfor har ejerne nu lejet sig ind på endnu flere kvadratmeter på det nye Copenhagen Markets.
De 1.100 kvadratmeter på Grønttorvet skiftes ud med 1.331 kvadratmeter på Copenhagen Markets, der endnu ikke er gået ind i byggefasen.

Spadestikket til det 90.000 kvadratmeter store byggeri ventes at blive taget i april 2012, når 60 procent af arealet i de otte store fødevare- og blomsterhaller er udlejet. Frem til nu er 51 procent dækket ind.

- I dag er blomstersektionen fuldt udlejet, og der er virksomheder som både i bredden og dybden dækker hele sortimentet inden for grønt, frugt og etniske specialiteter. Blandt lejerne er der ligeledes et stort antal cateringgrossister, der ønsker adgang til friske råvarer døgnet rundt, så de altid kan forsyne deres kunder i hotel-, restaurations- og kantinesektoren, fortæller projektleder Brian Abildgaard.

Og DUO Frugt ser da også frem til at komme under samme tag med leverandører og cateringgrossister.

- Det er vigtigt for vores valg, at vi med en fødevaremarkedsplacering på det nye Copenhagen Markets fortsætter med at være en del at ekspertiseudviklingen inden for frugt og grønt. Vi møder kollegerne og leverandørerne i hverdagen, observerer og får en snak om, hvad der rør sig på udbudssiden. Vi kan på den anden side fortælle om vores kunders øgede behov for f.eks. økologi. Ved en placering på Copenhagen Markets føler vi således, at vi får større mulighed for at have ’fingeren på pulsen’ og dermed sikre, at vi også fremover vil være den bedste frugt og grønt leverandør for vores kunder, siger Michael Elgaard, som ejer halvdelen af DUO Frugt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078