23948sdkhjf

Her er Coops nye topchef

Den danske dagligvaregigant Coop har fundet afløseren for sin mangeårige adm. direktør Peter Høgsted.

Valget er faldet på den 40-årige Kræn Østergaard Nielsen, der indtil nu har fungeret som koncerndirektør i Coop. Han overtager nu topchef-stolen fra Peter Høgsted, som samtidig fratræder.

Det oplyser Coop i en pressemeddelelse.

- Med Kræn får vi en adm. direktør, der er respekteret af alle dele af Coop-familien. En leder, som gennem de seneste snart syv år har dokumenteret særdeles stærke resultater, og som har den fundamentale forståelse for Coops egenart som en medlemsejet virksomhed, siger bestyrelsesformand Lasse Bolander.

Kræn Østergård Nielsen begyndte sin karriere som salgsassistent i SuperBrugsen Hørning i Østjylland, hvor han er vokset op. Her arbejdede han fra 1995 til 1999, mens han læste.

Siden blev han indkøber i Dansk Supermarked, marketingchef i 3-Stjernet, og fra 2004-2012 var han bl.a. divisionsdirektør i ISS, inden han i 2012 kom til McKinsey & Company som managementkonsulent. I Coop har han blandt andet været ejendomsdirektør, teknologidirektør og medlem af direktionen som CFO.

- Mine vigtigste opgaver bliver, at kunderne får endnu bedre oplevelser, når de besøger vores butikker. Førsteprioriteten bliver, at vi har Danmarks mest tilfredse kunder, siger Kræn Østergård Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125