23948sdkhjf

Bülow rykker ind i verdensberømt stormagasin

Den danske lakridsproducent Lakrids by Bülow har netop åbnet butik i et af verdens mest luksuriøse stormagasiner, Harrods i London, der blandt andet er kendt for sin overdådige madafdeling med delikatesser fra hele verden.

Det fortæller Lakrids by Bülow i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at England er et strategisk vigtigt marked "i den større vision om at sætte dansk konfekture på verdenskortet".

Med den nye afdeling i Harrods er Lakrids by Bülow for første gang fysisk til stede med sin egen butik i landet, der er et af de bedste sælgende online-markeder.

- England har helt fra start vist sig at være lakridsinteresseret, og London er om noget et vindue til verden. Det er hér, vi nu vil vise nye kunder, hvordan lakrids også kan smage, når vi udfolder hele repertoiret af smage, teksturer og uventede kombinationer, siger Johan Bülow, virksomhedens kreative direktør.

Lakrids by Bülow har i nu egne butikker og 2.000 forhandlere og sælger via sin e-commerce til 110 lande, fremgår det af pressemeddelelsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079