23948sdkhjf

Løvbjerg fortsætter med Reitan Distribution

Løvbjerg Supermarked A/S har netop forlænget sin samarbejdsaftale med Reitan Distribution A/S frem til udgangen af 2017.
Aftalen understreger det gode samarbejde mellem parterne og ambitionen om vækst hos både Løvbjerg og Reitan Distribution.

Veletableret samarbejde fortsætter
Løvbjerg og Reitan har en lang historie sammen. I 1994 etablerede de to virksomheder REMA 1000 i Danmark, og i 2008 indledte de to Horsens-baserede selskaber et samarbejde om indkøb og distribution af dagligvarer til Løvbjergs butikker. Det er denne aftale, der nu er blevet forlænget til og med 2017.

- Vi er glade for at kunne forsætte et samarbejde, der bygger på gensidig forståelse og respekt. Med den nye samarbejdsaftale kan vi i Løvbjerg intensivere arbejdet med at finde egnede placeringer til nye butikker. Vi håber at kunne åbne en til to nye butikker i 2013, siger Frank Andersen, administrerende direktør i Løvbjerg.

Den succes Reitan Distribution oplever i disse år giver mod på mere. Administrerende direktør i Reitan Distribution, Henrik Burkal, udtaler:

- Vi har arbejdet hårdt på at være landets mest effektive distributør til dagligvaresektoren. Vi er landets største distributør inden for convenience, og vi optimerer løbende vores distribution. Et setup vi kan mærke, markedet køber ind til, og som bl.a. er en af årsagerne til, at Løvbjerg fortsætter med os, hvilket vi er meget stolte over. Aftalen med Løvbjerg giver mod på mere, og vi er klar til at tilbyde vores effektive setup til flere interesserede butikker eller kæder.

Samarbejde til gavn for forbrugerne
For både Løvbjerg og Reitan Distribution handler samarbejdet i bund og grund om at yde den bedst mulige service til forbrugerne. Blandt andet ved at sikre, at Løvbjergs butikker altid har de rigtige varer til den rigtige pris. Løvbjerg lagde for syv år siden sit koncept om, og er i dag Danmarks største discountbutik såvel i butiksstørrelse som i sortiment.

- Med cirka 7500 faste varenumre til faste lave priser på hylderne er sortimentet således mere end dobbelt så stort som en traditionel discountbutik. I en tid hvor lave priser er afgørende for at kunne tiltrække kunderne, har dette skridt været afgørende for kæden. Ligesom præcis og effektiv levering af vores varer er en vigtig del i et konkurrencepræget marked, siger Frank Andersen.

Om Løvbjerg & Reitan Distribution
Løvbjerg er i dag Danmarks største familieejede dagligvarekæde med 16 butikker fordelt i Jylland og på Fyn. Reitan Distribution er et datterselskab til REMA 1000 og leverer udover REMA 1000 og Løvbjerg varer til bl.a 7-Eleven, Statoil, Q8 og Inco.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11