23948sdkhjf

Efter kæmpebøde: Rugbrødsproducent lukker ned

Efter stribevis af påbud, indskærpelser og bøder fra Fødevarestyrelsen gennem det seneste halvandet år har Sønderjysk Rugbrødsbageri nu lukket sin produktion i Hellevad. Ejerne vil fremover koncentrere sig om at bage hos deres anden virksomhed, Klosterbagerierne i Løgumkloster.

Det skriver JydskeVestkysten.

Læs også: Spegepølser kaldt tilbage - producent nægtede at fortælle, hvor de kommer fra

Beslutningen er truffet, fordi regningerne i den kommende tid ville stå i kø for Sønderjysk Rugbrødsbageri i Hellevad, som ifølge JydskeVestkysten senest har fået en bøde på 140.000 kroner i forbindelse med mangelfuld rengøring og problemer med udstyret.

Læs også: Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

- I sidste ende var der alt for store krav fra Fødevarestyrelsen. Eksempelvis skulle vi reparere gulvene, og det alene ville koste 200.000 kroner, mens det også ville tvinge os til at lukke ned i mindst 10 dage. Vi bor til leje i bygningerne, der er ved at være 25 år gamle og slidte, så vi vurderede, at vi hellere ville smide pengene i et byggeri derhjemme, siger medejer Michael Andersen til avisen.

Han håber, at Klosterbagerierne, som nu overtager Sønderjysk Rugbrødsbageris produktion, i løbet af et par år kan få bygget nyt lager og produktionsbageri.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126