23948sdkhjf

Spangsberg næsten tredoblede overskuddet

Spangsberg Chokolade i Taastrup er klar med sit 2019-regnskab, og det viser en indtjening, der er næsten tredoblet i forhold til de to foregående år: I 2019 var der et resultat efter skat på 3,7 millioner kroner, hvor der i både 2017 og 2018 stod 1,3 millioner.

Virksomheden, der er mest kendt for sine flødeboller, laver også blandt andet dessertchokolader, marcipansnitter og marmelade og ejer desuden slikbrandet Nørregade.

Bruttofortjenesten sidste år var på godt 25 millioner kroner mod 21 millioner i 2018, og egenkapitalen er vokset med næsten 3,7 millioner kroner til nu 20,4 millioner.

Det er ikke lykkedes Food Supply at få en regnskabskommentar fra indehaver Michael Spangsberg, men af hans beretning i årsrapporten fremgår det, at "ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende".

Ledelsen nævner også, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at foretage en rimelig vurdering af de økonomiske konsekvenser
af covid-19.

- Det er på samme baggrund ikke muligt at udtrykke en tilstrækkelig sikker forventning til omsætning og resultat før skat. Det vurderes dog, at covid-19 ikke får en væsentlig indvirkning på den forventede omsætning og resultat for det kommende år, står der i beretningen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093