23948sdkhjf

Erfarne fastfood-folk åbner nye restauranter

Den svenske restaurantkæde Zócalo, der sælger mexicansk fastfood, åbner to nye restauranter i København. Det erfarne franchise-makkerpar Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen, der står bag konceptets udbredelse i Danmark, kan dermed indfri ambitionerne om vækst på trods af et år præget af corona-restriktioner.

De nye restauranter slår dørene op i oktober og december på henholdsvis Nørrebro og Frederiksberg.

Det er blot et år siden, at det danske Zócalo-makkerpar overtog dets første restaurant i Tivoli Food Hal.

Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen har købt en såkaldt master franchise, der giver dem rettighederne til at åbne Zócalos restauranter i Danmark. I september sidste år oplyste de, at deres plan er at åbne 25 Zócalo-restauranter i Danmark.

- Da vi købte rettighederne til Zócalo i Danmark, var det, fordi vi så et tydeligt hul i det danske fastfoodmarked – og responsen fra vores gæster igennem det seneste år har bekræftet, at vores fornemmelse var rigtig. Vi laver kvalitetsmad med sunde råvarer og masser af smag, og vi er stadig overbeviste om, at der er potentiale til at skabe en af landets største fastfoodkæder, siger Søren Skydt-Nielsen.

Han og Jimmy Seide Petersen kan tilsammen trække på 50 års erfaring fra restaurations- og servicebranchen, og de har begge solid erfaring med franchisedrift fra kæder som McDonald’s, Shell og 7-Eleven.

- Vores første vigtige delmål var at åbne to nye Zócalo-restauranter i 2020 – og det lykkes vi heldigvis med på trods af den krise, corona generelt har betydet for restaurationsbranchen. Corona er nyt territorium for os allesammen, men vi føler os faktisk meget optimistiske med hensyn til at få skabt en lønsom virksomhed, som kan ekspandere yderligere over de kommende år, siger Jimmy Seide Petersen.

Kæden har 15 restauranter i Sverige. Konceptet er, at kunderne skal få maden udleveret lige så hurtigt som på en klassisk fastfoodrestaurant.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096