23948sdkhjf

Frellsen forventer hårde smæk

Chokolade- og kaffevirksomheden Frellsen kan se frem til hårde smæk i regnskabet for 2020. Driftsresultatet ser lige nu ud til at blive mere end halveret i forhold til sidste år, skriver FødevareWatch.

Frellsen havde i seneste regnskabsår et driftsresultat på knap 32 millioner kroner og et overskud på næsten 27 millioner kroner.

Nedgangen hænger ifølge Frellsens to direktører, fætrene Henrik og Peter Frellsen, i høj grad sammen med coronakrisen. De påpeger ifølge mediet, at de udeblevne påskemiddage medførte en stor nedgang i danskernes chokoladeindkøb, og at hjemmearbejde gik ud over kaffeindtaget på arbejdspladserne. Frellsen leverer kaffeløsninger til cirka 7.000 virksomheder.

Desuden måtte virksomheden i foråret lukke en tredjedel af sine 39 butikker rundt omkring i landet.

Læs også: Chokoladefirma fordobler næsten bundlinjen

Familievirksomheden med hovedkvarter i Roskilde er nu i gang med i højere grad at lade kaffe og chokolade gå hånd i hånd.

- Kaffe og chokolade er i forvejen verdens bedste makkerpar. Vores fædre kørte meget i deres eget kaffe- og chokoladespor, men vi prøver i stedet at smelte de to verdener sammen, siger Peter Frellsen til FødevareWatch.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.205