Chokolade- og kaffevirksomheden Frellsen kan se frem til hårde smæk i regnskabet for 2020. Driftsresultatet ser lige nu ud til at blive mere end halveret i forhold til sidste år, skriver Frellsen havde i seneste regnskabsår et driftsresultat på knap 32 millioner kroner og et overskud på næsten 27 millioner kroner. Nedgangen hænger ifølge Frellsens to direktører, fætrene Henrik og Peter Frellsen, i høj grad sammen med coronakrisen. De påpeger ifølge mediet, at de udeblevne påskemiddage medførte en stor nedgang i danskernes chokoladeindkøb, og at hjemmearbejde gik ud over kaffeindtaget på arbejdspladserne. Frellsen leverer kaffeløsninger til cirka 7.000 virksomheder. Desuden måtte virksomheden i foråret lukke en tredjedel af sine 39 butikker rundt omkring i landet. Familievirksomheden med hovedkvarter i Roskilde er nu i gang med i højere grad at lade kaffe og chokolade gå hånd i hånd. - Kaffe og chokolade er i forvejen verdens bedste makkerpar. Vores fædre kørte meget i deres eget kaffe- og chokoladespor, men vi prøver i stedet at smelte de to verdener sammen, siger Peter Frellsen til FødevareWatch.
Frellsen forventer hårde smæk
Chokolade- og kaffevirksomheden Frellsen kan se frem til hårde smæk i regnskabet for 2020. Driftsresultatet ser lige nu ud til at blive mere end halveret i forhold til sidste år, skriver Frellsen havde i seneste regnskabsår et driftsresultat på knap 32 millioner kroner og et overskud på næsten 27 millioner kroner. Nedgangen hænger ifølge Frellsens to direktører, fætrene Henrik og Peter Frellsen, i høj grad sammen med coronakrisen. De påpeger ifølge mediet, at de udeblevne påskemiddage medførte en stor nedgang i danskernes chokoladeindkøb, og at hjemmearbejde gik ud over kaffeindtaget på arbejdspladserne. Frellsen leverer kaffeløsninger til cirka 7.000 virksomheder. Desuden måtte virksomheden i foråret lukke en tredjedel af sine 39 butikker rundt omkring i landet. Familievirksomheden med hovedkvarter i Roskilde er nu i gang med i højere grad at lade kaffe og chokolade gå hånd i hånd. - Kaffe og chokolade er i forvejen verdens bedste makkerpar. Vores fædre kørte meget i deres eget kaffe- og chokoladespor, men vi prøver i stedet at smelte de to verdener sammen, siger Peter Frellsen til FødevareWatch.