23948sdkhjf

Coop åbner ny onlinebutik med lokale fødevarer

Lokale danske varer fra små innovative producenter bliver nu tilgængelige for danskere landet over.

Dagligvarekoncernen Coop har netop åbnet en ny onlinebutik, ’Smag på Danmark’, hvor små danske fødevareproducenter får mulighed for at sælge deres varer. Det oplyser Coop i en pressemeddelelse.

Da coronakrisen ramte i foråret, mistede mange små danske fødevareproducenter størstedelen af deres omsætning, fordi barer, restauranter og hoteller ikke kunne købe deres varer længere. Coop valgte at tage flere danske varer ind i sine butikker – og salget steg markant både fysisk og online.

- Herfra udsprang idéen til at lave en specialbutik på Coop.dk/mad, så vi kunne gøre de unikke, lokale varer tilgængelige for endnu flere danskere. Vi håber derfor, at danskerne vil tage godt imod vores nye onlinebutik og de lokale danske fødevareproducenter, siger Hanna Schaldemose, lokalvarechef i Coop.

Sortimentet i den nye onlinebutik består af de bedst sælgende varer i Coops lokalvaresortiment i butikkerne, varer fra producenter, der har lavet et succesfuldt crowdfunding-projekt på Coop Crowdfunding, og varer, der har været i finalen i Coops Produktpris ’Sol over Gudhjem’.

Blandt produkterne finder man havtornmarmelade fra Bornholm, Kimchi fra Kattinge og friskmalet økologisk mel fra Nordsjællands Fællesmølleri.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125