23948sdkhjf

Ny ægleverandør: - Jeg tror, vi er de billigste

Svenske Stjärnägg offentliggjorde i starten af august, at de rykker ind på det danske marked i samarbejde med Danmarks tredjestørste ægproducent Dueholm.

De to virksomheder vil i samarbejde drive selskabet Stjerneæg A/S og har ambitioner om at levere til både detailhandlen og foodservicesektoren i Danmark. Der er endnu ikke blevet offentliggjort nogle aftaler, men adm. direktør Rolf Poulsen fortæller til Food Supply, at det snart kommer.

- Vi har haft et travlt efterår og har modtaget mange positive henvendelser fra det danske ægmarked. Det er først nu her, at forhandlingerne begynder, og vi melder nok ud vedrørende en aftale om en måneds tid, siger Rolf Poulsen.

Han er en del af familien bag ægpakkeriet Dueholm.

Stjerneæg vil benytte sig af et stærkt setup

Rolf Poulsen vil ikke sætte tal på ambitionerne for den nye æg-virksomhed. Men han fortæller, at forhåbningerne til markedsandele ikke er blevet mindre, siden dialogen startede med de forskellige aktører.

Ægleverandøren vil særligt være konkurrencedygtige på prisen.

- Jeg tror, vi er de billigste. Vi er meget kosteffektive, siger Rolf Poulsen.

Stjärnägg er Sveriges største virksomhed indenfor ægbranchen. Da det blev meldt ud, at leverandøren ville ind på det danske marked, pointerede adm. direktør for den svenske virksomhed Håkan Burlin, at Stjärnägg har høj effektivitet, da selskabet er vant til hård konkurrence i Sverige.

Rolf Poulsen mener også, at Stjerneæg kan drage fordel af setuppet.

- Vi har store ressourcer i forhold til ægmængder. Vi kan også tilbyde nogle produkter, som ikke er tilgængelige på det danske marked. Jeg håber, vi kan komme med den innovation, som Stjärnägg har bidraget med i Sverige. På den måde kan vi tilbyde kunderne nogle spændende produkter, siger han.

Det kan både være i forhold til størrelsen på emballagen og måden, som æg bliver kombineret på, fortæller Rolf Poulsen. Stjerneæg vil også tænke bæredygtighed ind i alle produktionsled, da virksomheden "vil være med til at sætte standarden for fremtiden".

Den nystartede danske virksomhed kommer til at konkurrere med de to store aktører Danæg og Dava Food.

- Vi har to dygtige konkurrenter, som er gode til at tilbyde og markedsføre produkter, og det er vi i stand til at gøre på samme niveau, siger Rolf Poulsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078