23948sdkhjf

Koncerndirektør i Arla stopper

Tim Ørting Jørgensen, som har været koncerndirektør for Arla International siden 2016, har opsagt sin stilling, oplyser Arla i en pressemeddelelse.

Han begynder sidst på året i en ny stilling som koncerndirektør for Foodservice Operations – International hos Sysco, der er en af USA's største fødevarevirksomheder.

- At arbejde for et globalt andelsselskab giver dig mulighed for at gøre en positiv forskel og sikre millioner af mennesker adgang til næringsrige fødevarevarer, samtidig med at vi har kunne samarbejde med andre virksomheder og regeringer om at skabe jobs og udvikle lokal mejeriproduktion. Det har i sandhed været fantastisk og har været 30 meget givende år i Arla, udtaler Tim Ørting Jørgensen, der har tre årtier bag sig i mejerikoncernen.

Ny koncerndirektør for Arla International bliver Simon Stevens, som kommer fra en stilling som Senior Vice President i Arla Foods MENA-region. Han har været i Arla siden 2002, hvor han startede som salgsdirektør for Arlas engelske forretning, før han blev Senior Vice President for salg og marketing. 

- Vores internationale zone er i markant vækst, og gennem sin karriere i Arla har Simon bevist, at han altid sætter vores kunder og forbrugere først. Han er en leder med stor energi og med et skarpt øje for vækst, og han vil uden tvivl bygge videre på stærke resultater som Tim har leveret gennem de seneste år, siger Arlas topchef, Peder Tuborgh, om udskiftningen på topposten.

Simon Stevens tiltræder som Executive Vice President for Arla International d. 1 januar 2021 og Tim Ørting Jørgensen forlader Arla med udgangen af 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11