23948sdkhjf

Ild Pizza: De første 15 millioner er allerede brændt af

Det er ikke billigt at etablere en pizzakæde, og slet ikke, når den skal vokse hurtigt.

Det fastslår medejer og driftschef Younes Deaibes fra Ild Pizza, der åbnede den første afdeling i Skejby ved Aarhus i maj sidste år. Nu er der seks afdelinger, og i løbet af nogle få måneder skal antallet efter planen være oppe på 17.

Younes Deaibes oplyser, at alene systemet, der håndterer bestillingerne, har kostet cirka tre millioner kroner. 

- Og i det hele taget har dette ikke været et billigt projekt. De første 15 millioner kroner er allerede brændt af, men vækst koster penge. Vi regner ikke med overskud de næste tre-fire år. Så længe man åbner to nye steder om måneden, er der ikke overskud, konstaterer Younes Deaibes.

Han ejer Ild Pizza sammen med Anders Grønborg og Esben Mols Kabell, der i 2018 tjente cirka 400 millioner kroner på at sælge landets største trykkeri, Lasertryk.dk, til en tysk koncern.

Coronavenligt

Alle bestillinger hos Ild Pizza foregår online. Via kædens hjemmeside vælger kunderne selv præcis hvilket fyld, de vil have på, og prisen er den samme uanset antallet af toppings. Kunden får en sms, når tilberedningen går i gang, og en ny sms, når pizzaen er færdig. Det betyder ifølge Younes Deaibes også, at konceptet har været ualmindeligt coronavenligt.

- Der står ikke en masse mennesker i butikken og venter på at få deres pizza. De kan bare komme ind og hente, når de ved, at deres pizza er færdig, siger han.

Vil man hellere spise i restauranten, er der også siddepladser. Men bestillingen skal være ordnet online, uanset om man spiser hos Ild Pizza eller tager maden med hjem.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094