23948sdkhjf

Tina Moe bliver del af topledelsen i ALECTIA

Tidligere General Manager for NNE Pharmaplan Danmark, Tina Moe, skifter job til rådgivningsvirksomheden ALECTIA, hvor hun bliver direktør for procesdivisionen og del af topledelsen.
Rådgivningsvirksomheden ALECTIA, der leverer rådgivning inden for byggeri, proces, miljø og vand samt ledelse, sundhed og arbejdsmiljø, har ansat civilingeniør og ph.d. Tina Moe som direktør for procesdivisionen.

ALECTIAs procesdivision leverer løsninger til virksomheder i bryggeri-, mejeri-, slagteri- og pharmabranchen. Blandt kunderne er Carlsberg, en lang række internationale bryggerier, Arla Foods, Danish Crown, Novo Nordisk, Leo Pharma, m.fl.

Adm. direktør i ALECTIA, Jens Moberg, siger:

- Tina har et imponerende CV og har bevist, at hun fagligt og professionelt kan levere resultater. Jeg er glad for, at Tina har valgt at arbejde hos os. Hun er en styrkelse af ledelsen i ALECTIA. Tina vil være en nøglespiller i ALECTIAs samlede udvikling, og vil drive den fortsatte positive udvikling på procesområdet.

Civilingeniør og Ph.d.
Tina Moe er 46 år og uddannet Civilingeniør og Ph.D. fra DTU.

Fra den tidlige del af karrieren har hun en del viden om bryg- og fødevareprocesser i bagagen, siden har hun haft en lang projektledelses og ledelseskarriere i Novo Nordisk og NNE Pharmaplan.

Senest har Tina Moe været General Manager for NNE Pharmaplan i Danmark og er kendt som en stærk, dynamisk og entusiastisk leder.

Tina Moe tiltrådte i ALECTIA pr. 2. januar 2011 og siger:

- ALECTIA har stærke kompetencer, og er ambitiøse på at bidrage til en bæredygtig fremtid. Desuden har ALECTIA en række imponerende kunder og er involveret i en række spændende og banebrydende projekter. Jeg glæder mig til at blive en del af en stærk faglig kultur, og til at være med til at fortsætte den dynamiske udvikling, som ALECTIA har gennemgået bl.a. gennem en række spændende opkøb den seneste årrække.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078