23948sdkhjf

Vinsucces femdobler lagerkapaciteten med topsikrede haller

Nordjyske Rare Wine, der handler med kostbar og sjælden vin, champagne og whisky, fortsætter med at øge omsætningen og er i gang med at bygge yderligere to topsikrede lagerhaller.

De netop offentliggjorte regnskabstal for Rare Wine og søsterselskaberne Rare Wine Invest og Nordic Freeport viser, at koncernen i regnskabsåret 2019/20 nåede en omsætning på 433 millioner kroner og en bundlinje på 21,2 millioner kroner før skat.

Det fortæller Rare Wine i en pressemeddelelse, hvor det fremhæves, at fremgangen er sket på trods af blandt andet verserende handelskrige, brexit og den ustabile situation i Hong Kong, der er en stor hub for handel med vin til Østen.

Væksten har betydet, at der nu er 43 medarbejdere, og at Rare Wine lige nu er ved at femdoble lagerkapaciteten i Vester Hassing nord for Aalborg: To nye lagerhaller kommer inden udgangen af 2020 til at løfte Rare Wines lagerkapacitet fra 500.000 flasker til godt 2.,5 millioner flasker.

Kunstig intelligens

- Det understreger Rare Wines position som et af de absolut største lagerhoteller for vin og investeringsvin, -champagne og -whisky i EU, konstaterer indehaver og direktør Rasmus Nielsen, der også for nylig er rykket ind i et nyt hovedkontor i Aalborg med udsigt over Limfjorden.

Han peger på, at de snart fire lagerhaller er udstyret med et af verdens mest avancerede tyverisystemer og desuden rent vinteknisk sikret efter alle gældende forskrifter.

Rare Wine-selskaberne har desuden investeret "massivt" i udviklingen af en række nye systemer, der skal være med til at digitalisere vitale processer på lageret. Desuden skal et intelligent sourcing-system med indbygget kunstig intelligens være med til at give selskabets tradere en række helt unikke værktøjer sammenlignet med verdens øvrige vinhandlere, nævner direktøren.

Den nordjyske vinvirksomhed gjorde sig i sidste måned bemærket ved at sætte verdens dyreste vin til salg - en flaske til 3,1 millioner kroner.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078