23948sdkhjf

Arla vil hjælpe med at lave sund te

Arla Foods Ingredients retter nu sin opmærksomhed mod te i kampen om de kunder, der ikke bare vil have slukket tørsten, men også have ernæringsmæssige fordele.

Det skriver Food Navigator , som fortæller, at Arla-selskabet er klar med valleprotein til iste-producenter, der gerne vil øge proteinindholdet i deres produkter.

- En af grundene til, at te og protein er perfekte partnere, er, at de begge tilbyder velkendte sundhedsfordele. Te, der gennem århundreder har været den foretrukne drik for millioner af mennesker, er stærkt forbundet med wellness. På samme måde søger forbrugerne i stigende grad de fordele, som protein har på områder som vægttab og muskelvækst, siger Arla Foods Ingredients nordamerikanske chef, Ulrik Bank Pedersen, til mediet.

Ifølge Arla kan det være svært at proteinberige og samtidig bevare den rene, forfriskende te-smag. Det problem har Arla Foods Ingredients ifølge Food Navigator overkommet ved at skabe tre forskellige valleproteinløsninger til forskellige te-produkter.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141