23948sdkhjf

Seafood-virksomhed syvdobler kapaciteten

Venø Seafood har indviet et nyt produktionsanlæg, der kan syvdoble produktionen af østers, hummer og muslinger hos virksomheden på Limfjordsøen Venø. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Den ekstra kapacitet er dog ifølge indehaver Kristian Borbjerggaard i første omgang mest en strategisk investering, som giver masser af råderum. Coronaomstændighederne har således det meste af 2020 sendt Venø Seafood ned i gear.

- Jeg valgte at sætte gang i arbejdet med at udvide kapaciteten i januar i år. Heldigvis var det en velovervejet investering. Nu er udvidelsen på plads, og vi er klar til, at tiderne bliver mere gunstige, siger Kristian Borbjerggaard til avisen.

I april og maj måtte han se salget dale med 90 procent, da Venø Seafoods største kundegruppe, restauranterne, var helt lukkede på grund af coronarestriktionerne. Hen over sommeren kom der atter gang i tingene, men efter den seneste udmelding fra statsministeren i fredags er bestillingerne nærmest stoppet igen, fortæller indehaveren.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125