23948sdkhjf

Endnu et slagteri ramt: Danepork har "større" antal smittede

Mandag kunne Food Supply berette om Sevel Slagteri, der har haft ekstratravlt på grund af coronaramte medarbejdere, og nu melder også Danepork mellem Vejle og Billund om smitteudbrud.

Cirka 160 symptomfri medarbejdere blev mandag testet af en privat aktør, og de test viste "desværre, at et større antal var smittede," oplyser adm. direktør Leo Grønvall i en pressemeddelelse, dog uden at uddybe antallet af smittede.

Tirsdag får slagteriet besøg af Region Syddanmarks mobile testcenter, som skal verificere de første test. 

- Jeg har stor tiltro til, at vi sammen og i samarbejde med sundhedsmyndighederne nok skal få situationen under kontrol. Vi følger udviklingen meget tæt og deler vores informationer med myndighederne - og vi får løbende deres vurdering, så vi bliver bedst muligt klædt på til at tage nye skridt for at inddæmme smitten, siger Leo Grønvall og tilføjer:

- Vi vil naturligvis holde vores kunder og leverandører opdateret, såfremt det skulle få indflydelse på produktion og leveringstider. Endelig er det vigtigt at fastslå, at covid-19, ifølge WHO og Fødevarestyrelsen, ikke smitter gennem fødevarer.

Danepork har en slagtekapacitet på 1800 svin om dagen. 

Food Supply har forsøgt at få en kommentar fra adm. direktør Leo Grønvall.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.3