23948sdkhjf

Theis Vine opruster med markant ansættelse

Vineksperten Henrik Christensen tiltrådte 1. januar 2012 stilling som Fine Wine Manager hos Theis Vine.
Finanskrisen synes ikke at have fået sit tag i markedet for sjældne og kostbare vine.

Både herhjemme og i udlandet handles unikke vine som aldrig før, og det får nu Theis Vine til at tage konsekvensen ved at ansætte Henrik Christensen i en stilling som Fine Wine Manager pr. 1. januar 2012.

- Ansættelsen af Henrik Christensen bliver en markant styrkelse af Theis Vines nuværende profil, hvor vi i forvejen betjener markedets øverste kundekvartil med stærkt limiterede og eftertragtede vine, udtaler firmaets administrerende direktør, John Krøigaard-Larsen.

Han kalder ansættelsen for ”en naturlig forlængelse af den vækststrategi, der navnlig gælder for Theis Vines internationale handel”.

Danmarks bedste sommelier
Henrik Christensens interesse for de gyldne dråber startede i 1990’erne, hvor han igennem en årrække arbejdede som sommelier på en lang række af landets bedste restauranter, herunder Falsled Kro og Fakkelgaarden, kulminerende med at han vinder Danmarksmesterskabet for sommelier i 1996.

De seneste syv år har Henrik Christensen fungeret som leder af Bruun Rasmussens vinauktioner, hvad der i høj grad har styrket hans vurderings- og prissætningsekspertise.

Netop prisen er dog langt fra det vigtigste for Theis Vine i dag.

- At Theis Vine i dag er at betragte som en udpræget vækstvirksomhed med betydelig international berøringsflade, skyldes ikke mindst vores udenlandske kunders stigende efterspørgsel efter Fine Wine. Med denne type vine, der typisk dækker over det bedste Bordeaux og Bourgogne kan præstere, er prisen befriende uvæsentlig. Her gælder det primært om at kunne skaffe varerne, siger John Krøigaard-Larsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094