23948sdkhjf

Kæmpesucces: Solgte to ton tarteletfyld på en uge

Midt i en svær coronatid har indehaveren af Diagonalkroen i Give, Lasse Lindbjerg, fået forrygende succes med en idé, han fik i sidste uge: Han har på under en uge solgt cirka to ton tarteletfyld, skriver Give Avis.

- Vi lancerede vores tilbud om tarteletfyld som et "ja-tak-tilbud" på Facebook midt i sidste uge, hvor folk selv skal afhente det her på kroen. Efter blot 50 minutter måtte vi simpelthen stoppe tilbuddet. Det gik helt amok. Der var bestilt 300 kilo på under en time, og vi havde simpelthen ikke flere råvarer, fortæller Lasse Lindbjerg til avisen.

Han fik bestilt flere råvarer hjem og nåede hurtigt op på at sælge 600 liter tarteletfyld fordelt på 200 tre-litersbøtter. Bestillingerne fortsatte med at vælte ind, og i går var Diagonalkroen nået op på 412 nye bestillinger af tre-litersbøtter - og dermed i alt næsten to ton, svarende til 16.000-17.000 tarteletter på en uge, skriver Give Avis.

Tilbuddet med tarteletfyld varer i første omgang denne uge ud, men hvis efterspørgslen fortsætter, er Lasse Lindbjerg klar til en ny runde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109