23948sdkhjf

Tarteletkongen er tilbage med ny idé

Efter at have solgt over 70 ton tarteletfyld i løbet af nogle få måneder sagde Lasse Lindberg fra Diagonalkroen i Give i februar stop, da han ikke mere var tilfreds med kvaliteteten og logistikken hos kæmpesuccesen tarteletfyld.dk.

Men nu er han klar med en ny idé, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Omsætningen fra salget af tarteletfyld betyder, at Lasse Lindberg ikke kan få corona-lønkompensation fra staten, selv om kroen fortsat er tvunget til at holde lukket. Derfor har har hentet inspiration i måltidskassernes verden og tilbyder nu, at man kan bestille hverdagsretter til flere personer og dage.

- Vi drømmer om snart at må åbne, men det giver fin mening for os, og vores leverandører er også ved at have mange varer, de gerne vil af med. De har heller ikke haft de samme afsætningsmuligheder, fordi flere af deres kunder fortsat holder lukket. Så vi kan også gøre det her, fordi vi har fået lov til at købe ind til nogle lavere priser. Det er også noget, der giver god mening for vores leverandører, for de kunne godt se, at vi kunne aftage nogle betydelige mængder, siger Lasse Lindberg til folkebladet.

Han oplyser til Food Supply, at kroen de seneste tre uger har udleveret over 200 pakker med mad hver uge. I hver pakke er der aftensmåltider til fire personer i tre dage - eksempelvis lasagne og karbonader - så det er allerede blevet til omkring 7.500 måltider.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078