23948sdkhjf

BHJ Gruppen gør klar til opkøb

Kødkoncernen med internationalt hovedsæde i Gråsten forbereder sig på vækst og ændrer i direktionen.
Den internationale kødkoncern BHJ Gruppen gør nu klar til vækst.

- Virksomheden skal vokse de næste fem år. Omsætningen og indtjeningen skal op. På indtjeningen går vi efter en fordobling i løbet af de næste fem år, siger 60-årige Vilhelm Hald-Christensen, der netop har forladt posten som adm. direktør for BHJ Gruppen A/S efter 22 år i Gråsten, til Børsen.

Vilhelm Hald-Christensen bliver i stedet europæisk business development director i Luxembourg for koncernens amerikanske ejer, The Lauridsen Group Inc., Iowa, USA, og har samtidig overtaget posten som bestyrelsesformand i BHJ Gruppen.

Og planerne for BHJ Gruppens vækst er klare.

- Vi vil gerne købe op. De gode mål for opkøb hænger imidlertid ikke på træerne, og i første omgang er det et krav, at de passer ind i det, vi beskæftiger os med i forvejen, siger Vilhelm Hald-Christensen og udlægger strategien således:

- Hellere vokse lidt langsommere ved organisk vækst end rende ud og gennemføre det, der senere viser sig at være fejlopkøb. Og vi skal hele tiden sikre os, at opkøbene gennemføres til den rigtige pris, så vi ved, at afkastet på investeringen er i orden.

Med Vilhelm Hald-Christensens afgang splittes ledelsen op, så 43-årige Asger S. Jacobsen bliver ny direktør for ingredienser, mens den 46-årige Torben T. Matzen bliver direktør for kød og biprodukter.

De to tegner – sammen med finansdirektør Bjarne Hansen – firmaets fremtidige direktion.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172