23948sdkhjf

Bæredygtig etikettering på forkant med fremtidens krav

På FoodTech-messen i Herning havde HM Systems planlagt at fremvise deres nye løsning inden for bæredygtig mærkning. Løsningen HM Linerfree® 4.0 tilbyder kunder i fødevareindustrien en markant miljømæssig gevinst, som blandt andet understøtter FN’s verdensmål nr. 12 – ansvarligt forbrug og produktion.

HM Linerfree® – Smart etikettering med nul spild 

HM Systems arbejder målrettet med at udvikle bæredygtige og intelligente produkter, der er på forkant med industriens krav og behov. Seneste skud på stammen er et banebrydende, patenteret etiketteringssystem, som sikrer maksimal udnyttelse af etiketmaterialet, således at det miljømæssige foot-print reduceres betydeligt. 

”Løsningen hedder HM Linerfree® og er et nulspildsprodukt, som vi har arbejdet fokuseret på i de seneste år, og som finder stadig stigende anvendelse i industrien. I modsætning til traditionel etikettering, hvor helt op til 50 procent af etiketmaterialet bliver til affald, så anvender vores teknologi ikke bagpapir, hvilket sikrer 100 procent udnyttelse af etiketmaterialet. På den måde er det muligt at minimere miljøpåvirkningen og fjerne spild og affald,” udtaler Henrik Thomsen, adm. direktør hos HM Systems. 

Færre træer skal fældes

”Vores version af Linerfree-teknologien er helt unik. Maskinen eliminerer behovet for fortrykte etiketter, da den kan printe individuelle etiketter i varierede længder. HM Linerfree®-løsningen bruger kun det materiale, der skal påsættes produkterne og er dermed et perfekt instrument for alle virksomheder, der arbejder med målrettet med CSR og ønsker at reducere affald og CO2 udledningen for at fremme den bæredygtige udvikling,” supplerer han. 

Industri 4.0

”Der er tale om en Industri 4.0-løsning, som vi kan servicere overalt, 24 timer i døgnet, via vores intuitive cloud-software, der tillader remote access, remote upgrades og adgang til OEE-data. Derudover indbygger vi forskellige dashboards, som kan give overblik over alarmer og linjeeffektivitet,” forklarer Henrik Thomsen og fortsætter:

”At vi altid kan nå maskinerne og overvåge driften, uanset hvor i verden, de er installeret, er et vigtigt parameter i forhold til sikkerhed og tilgængelighed – især i disse tider med COVID-19, hvor det i perioder kan være nødvendigt at begrænse den fysiske adgang til fabrikken.”  

Bredeste produktprogram inden for mærkning

HM Systems tilbyder et alsidigt produktprogram inden for industriel etikettering og mærkning. Med global tilstedeværelse, mangeårig erfaring og en innovativ tilgang til markedet udvikles fremtidsorienterede løsninger til en bred vifte af forretningssegmenter – herunder fødevareindustrien.  

En solid erfaring inden for konstruktion, elektronik og softwareudvikling kombineret med state of the art produktionsfaciliteter betyder, at HM Systems også tilbyder kundetilpassede løsninger, der bygges og testes på egen fabrik i Syddanmark.

OM HM SYSTEMS:

  • Virksomheden er en del af HM Group, der med mere end 50 års erfaring er en af markedets mest innovative specialister inden for industriel etikettering og mærkning.
  • HM Group har via HM Systems og Collamat AG leveret mere end 100.000 etiketterings- og mærkningsløsninger direkte eller via et globalt netværk bestående af +50 distributører.
  • HM Systems arbejder med udvikling af fremtidens løsninger inden for produktidentifikation og har specielt fokus på miljøvenlige løsninger, dataopsamling, OEE-data, Pack ML/OMAC-standarder, IIOT og remote access via cloud-løsninger.

Læs mere om HM Systems i Danish Solutions for Tomorrow eller på www.hm-systems.dk

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078