23948sdkhjf

Søger 100 medarbejdere til nye, store brødterminaler

Detailkoncernen Salling Group, der tidligere på året besluttede selv at stå for distributionen af brød til sine over 600 butikker, sætter nu gang i rekrutteringen af omkring 100 medarbejdere til to nye brødterminaler.

Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.

Terminalerne i Taastup og i Taulov ved Kolding skal efter planen tages i brug i januar og februar næste år. Al logistik og distribution hjemtages definitivt 1. maj fra brødproducenterne Kohberg og Schulstad, som hidtil har stået for leveringen af brød til Salling Groups butikker.

De nye stillinger omfatter både lagerdrift, logistik og ledelse.

- Opgaven med distributionen af vores brød er altid blevet løst til perfektion. Derfor er vores håb naturligvis også, at nogle af de medarbejdere, som har bidraget til at løse den opgave, har lyst til at fortsætte hos os, for vi ser dem som helt oplagte kandidater, siger logistikdirektør i Salling Group Nicolai Gradman.

Kohberg Bakery Group meddelte i oktober, at virksomheden forventer at måtte nedlægge omkring 100 ansatte blandt lager- og logistikpersonalet som følge af Salling Groups beslutning.

Salling Group peger på, at der ved at hjemtage og samle transporten med den øvrige distribution af fødevarer vil være betragtelige klimagevinster i form af færre kørte kilometer og færre lastbiler på det danske vejnet. op i løbet af november

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.064