Når Adam og James Price serverer smør til brødet i brødrenes nyåbnede restaurant, Restaurant Brdr. Price, er det leveret af det sønderjyske mejeri Naturmælk ved Tinglev.
Og helt som forventet har brødrene ønsket at få smørret tilsendt i riiiigelige mængder.
- Adam Price ringede og sagde, at de små pakker med ni gram smør var rigtig søde, men i deres restaurant skulle man være sikker på, at der var rigeligt med smør. Så vi har lavet bægere med 50 gram smør til restauranten, så der er nok smør på brødet, fortæller mejerichef for Naturmælk Leif Friis Jørgensen til dr.dk/p4.
Restaurant Brdr. Price er ikke det eneste spisested på Naturmælks kundeliste. Mejeriet henter 40 procent af sin omsætning fra catering- og restaurationsbranchen.
Og flere af dem har et skær af kendis over sig.
- Da Rasmus Kofoed skulle åbne den første restaurant Geranium, ringede han og bad mig komme med mine biodynamiske produkter. Det gjorde jeg så, og så viste det sig, at de godt kunne tænke sig, at vi også lancerede biodynamisk smør, så to måneder senere, da de åbnede, var der biodynamisk smør på bordet fra os, fortæller Leif Friis Jørgensen.
Og da samme Rasmus Kofoed sidste år vandt titlen som verdens bedste kok, havde Naturmælk leveret mælkeskummet.