23948sdkhjf

Nordjysk leverpostejekspert vil ud i hele fødevareindustrien

Den nordjyske hydraulikvirksomhed Serman & Tipsmark, der i høj grad har en finger med i dansk leverpostejproduktion, vil nu have mange flere fødevarevirksomheder som kunde.

Virksomheden har i over 25 år lavet  fylde- og håndteringsanlæg til fødevareindustrien, og ikke mindst produceret hydrauliksystemer til påfyldning af leverpostej i aluminiumsbakker.

Ifølge eget udsagn leverer Serman & Tipsmark i dag hele 95 procent af landets fyldeanlæg til leverpostej.

Nu lancerer virksomheden med adresse i Brønderslev et nyt koncept, S&T Food, der ifølge salgschef Per Kristoffersen skal være med til at brede virksomhedens løsninger ud til andre grene af fødevarebranchen, både i Danmark og i udlandet. 

Potentiale

- Vores anlæg anvendes i dag hovedsageligt til fyldning af leverpostej og andre lignende produkter, men vores løsninger har også et potentiale i andre fødevareproduktioner, konstaterer han.

S&T Food handler ikke mindst om at lave en mere strømlinet produktlinje, som virksomheden kan målrette salgsindsatsen ud fra, og bygge et forhandlernet op om.

- På baggrund af vores erfaringer i Danmark er vi også begyndt at kigge mod udlandet. Det gælder i første omgang nærmarkeder i Europa, så som Norden og Tyskland, siger Per Kristoffersen.

Serman & Tipsmarks fyldeanlæg kan fylde op til 140 leverpostejsbakker i minuttet og producerer mere end 30 millioner leverpostejer om året i Danmark, oplyser virksomheden.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078