23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nordjysk leverpostejekspert vil ud i hele fødevareindustrien

Den nordjyske hydraulikvirksomhed Serman & Tipsmark, der i høj grad har en finger med i dansk leverpostejproduktion, vil nu have mange flere fødevarevirksomheder som kunde.

Virksomheden har i over 25 år lavet  fylde- og håndteringsanlæg til fødevareindustrien, og ikke mindst produceret hydrauliksystemer til påfyldning af leverpostej i aluminiumsbakker.

Ifølge eget udsagn leverer Serman & Tipsmark i dag hele 95 procent af landets fyldeanlæg til leverpostej.

Nu lancerer virksomheden med adresse i Brønderslev et nyt koncept, S&T Food, der ifølge salgschef Per Kristoffersen skal være med til at brede virksomhedens løsninger ud til andre grene af fødevarebranchen, både i Danmark og i udlandet. 

Potentiale

- Vores anlæg anvendes i dag hovedsageligt til fyldning af leverpostej og andre lignende produkter, men vores løsninger har også et potentiale i andre fødevareproduktioner, konstaterer han.

S&T Food handler ikke mindst om at lave en mere strømlinet produktlinje, som virksomheden kan målrette salgsindsatsen ud fra, og bygge et forhandlernet op om.

- På baggrund af vores erfaringer i Danmark er vi også begyndt at kigge mod udlandet. Det gælder i første omgang nærmarkeder i Europa, så som Norden og Tyskland, siger Per Kristoffersen.

Serman & Tipsmarks fyldeanlæg kan fylde op til 140 leverpostejsbakker i minuttet og producerer mere end 30 millioner leverpostejer om året i Danmark, oplyser virksomheden.



BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web02