23948sdkhjf

Køkkenselskab skal levere 1 mio. måltider

Med 53 ansatte og 2.500 borgere som modtagere er det ny køkkenselskab i Hillerød klar til levering fra 1. april 2012.
Borgmestrene fra Halsnæs (Helge Friis), Frederikssund (Ole Find Jensen), Allerød (Erik Lund) og Hillerød (Kirsten Jensen) mødtes tirsdag eftermiddag for at sætte de endelige underskrifter på nye køkkenselskab Mad til hver dag I/S.

Køkkenet er et samarbejde mellem de fire kommuner og skal levere mad til de borgere, der er visiterede til at få madservice.

- Jeg er yderst tilfreds med, at vi fire kommuner er lykkedes med at etablere et fælles selskab, som professionelt og effektivt løfter en vigtig opgave for vores borgere. Den form for kommunalt samarbejde er der både perspektiv og sund fornuft i, siger borgmester Erik Lund, Allerød Kommune.

I Halsnæs er borgmester Helge Friis rigtig glad for det nye samarbejde:

- Når vi er fire kommuner, der går sammen, sikrer vi god kvalitet, lave priser og fleksible løsninger, siger han, der har fået mange positive tilbagemeldinger efter at 100 borgere fra Halsnæs har været på besøg i køkkenet og smagt maden.

De 53 ansatte i køkkenet, Mad til hver Dag I/S, skal lave op imod 1 million måltider mad om året til 2.500 borgere. De ansatte kommer fra alle fire kommuner. I alt har tre personer mistet deres arbejde ved at de enkelte kommuner har nedlagt deres eksisterende køkkener og etableret sig på Lokesvej i Hillerød.

- Vi ville selvfølgelig helst have beholdt alle, for de var alle rigtig kompetente og dygtige. Men en sammenlægning af fire køkkener betyder også, at der er nogle funktioner, man kan slå sammen og effektivisere, siger direktør for køkkenselskabet, Mads Aagaard Madsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079