23948sdkhjf

HM Systems på opkøb

Den sønderjyske producent af etiketterings-maskiner fusionerer tre selskaber i bestræbelserne på at skabe Danmarks største mærkningsvirksomhed.
HM Systems har overtaget Print & Apply-afdelingen i 2Trace A/S. 2Trace-afdelingen (den tidligere maskindivision i Klimax A/S) er specialister i mærkningsløsninger inden for industriel printning af stregkoder, ink-jet printere, datafangst og softwareløsninger til industri-, medicinal-, logistik og fødevaresektoren.

Samtidig fusioneres HM’s datterselskab A/S Cemiprint med speciale i ink-jet teknologi og metalmærkning med HM Systems.

Ser store synergier
Dermed er det intentionen at skabe en innovativ og landsdækkende totalleverandør af mærkningsløsninger med en stærk og erfaren serviceorganisation. Den samlede virksomhed fortsætter under navnet HM Systems.

- Med sammenslutningen af HM Systems, 2Trace P&A og Cemiprint ser vi meget store synergier i form af en udvidet kundebase uden overlap, et bredt og komplet program inden for mærkning og et bredt fokus inden for food, non-food, logistik og medicinal industri, siger Henrik Thomsen, administrerende direktør i HM Systems.

- Samtidig besidder vore medarbejdere store kompetencer inden for udvikling og design af kundetilpassede mærkningsløsninger. Det fusionerede selskab gør os langt mere effektive og dynamiske. Vores udvidede kompetencer og geografiske dækning sikrer, at eksisterende og nye kunder får de mest konkurrencedygtige løsninger og optimal service fra én samlet organisation, fortsætter han.

Leder fortsætter
Jan Kondrup, der er leder af Print & Apply-afdelingen hos 2Trace, fortsætter i HM Systems som key account & business development manager.

- Den nye virksomhed vil få et meget omfattende produktprogram og løsninger, der kan adressere alle vore kunders behov inden for mærkning samtidig med et unikt servicekoncept, som kan håndtere alle servicebehov, siger Jan Kondrup.

- Med den nye forstærkede organisation vil vi gøre alt for at være en innovativ og serviceorienteret totalleverandør inden for mærkningsområdet og ser frem til et fortsat godt og udvidet samarbejde med eksisterende og nye kunder, tilføjer Henrik Thomsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078