23948sdkhjf

Slice Fruit tvunget til at destruere varelager

Et ammoniakudslip kostede i weekenden hele varelageret for frugtleverandøren, som dog allerede mandag morgen er tilbage for fuld styrke.
Det kostede 10 paller med frugt, da naboen til Slice Fruit på Vejlevej i Bramdrup ved Kolding i weekenden gav sig til at pille et køleanlæg ned med et ammoniakudslip til følge.

Ammoniakken udviklede nemlig giftige dampe, og så tog direktør Anders Hviid Klinge ingen chancer, men fik et skadeservicefirma til at afhente hele varelageret med henblik på destruktion.

- Vores første prioritet var naturligvis fødevaresikkerheden, så alle varer blev kasseret. Herefter kom Skadeservice Danmark og rengjorde hele rummet ned til mindste detalje fra loft til vægge over kasser, siger Anders Hviid Klinge til Food Supply.

Rengøringsaktionen, der krævede fire mand og 5.000 liter vand, stod på i 10 timer.

Derefter sørgede Anders Hviid Klinge for at indkøbe erstatninger for de destruerede varer, så Slice Fruits kunder ikke berøres af episoden.

- Det har været en travl søndag, men klokken 5 i morges kunne produktionen atter køre på normal vis. Så vores kunder kommer ikke til at mærke noget til det hele, og samtidig må jeg sige, at her måske aldrig før har været så skinnende rent, griner Anders Hviid Klinge, som nu sætter sin lid til, at forsikringen godtgør de tabte varer.

Slice Fruit, der blev grundlagt i 1987, leverer friskskåret frugt til blandt andet hoteller og cateringfirmaer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094