23948sdkhjf

SCANDIC-PLAST opkøber aktiviteterne fra MPlast Packaging

Oven på decembers konkursbegæring fra MPlast Packaging har SCANDIC-PLAST nu opkøbt de sunde dele med henblik på fortsat drift.
Food Supply kunne i december sidste år berette om, at MPlast Packaging var under konkursbehandling , men nu er der godt nyt at berette fra Silkeborg.

Nyetablerede SCANDIC-PLAST har nemlig opkøbt den sunde del af MPlast Packaging og viderefører disse aktiviteter under daglig ledelse af Lars Tovgaard Nielsen.

Det er tanken, at kombinationen af MPlast Packagings kompetente medarbejdere og Lars Tovgaard Nielsens mange års erfaring fra branchen til sammen danner de perfekte rammer for virksomhedens salg og forhandling af plast- og emballageprodukter til både fødevare-, tekstil-, og andre industrivirksomheder.

- Produktsortimentet er uændret, hvilket betyder, at vores kunder ikke vil mærke til den ændrede ledelsesstruktur – tværtimod. Samtidig med at opkøbet af aktiviteterne, er der gennemført en lang række optimeringstiltag, og det nye SCANDIC-PLAST fremstår som en meget økonomisk sundere samarbejdspartner, siger direktør Lars Tovgaard Nielsen.

SCANDIC-PLAST holder til på samme domicil som MPlast Packaging.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156