23948sdkhjf

Bagerkædes millionunderskud skrumpede

Bagerkæden Emmerys havde i det seneste regnskabsår for femte år i træk millionminus på bundlinjen, men det blev trods alt bedre end de tre foregående år:

2019/20-regnskabet viser et underskud på 5,9 millioner kroner, hvor minusset i årene før var på 9,9 milloner, 28,7 millioner og 10 milioner.

- I det forgangne regnskabsår har vi haft fokus på implementering samt finjustering af strategien, som blev iværksat tilbage i efteråret 2018.

- En væsentlig del af denne implementering har omhandlet justering samt optimering af sortimentet, butiksdesign, design af disksystemer og test af butiksindretningen samt nye
arbejdsprocesser til understøttelse af en effektiv og servicemindet drift i butikkerne, skriver ledelsen i sin beretning.

Fra virksomhedens bageri leveres hver dag friskbagt brød og kager til fem butikker i Aarhus og 25 butikker københavnsområdet. Også en række engroskunder får brød fra bageriet.

Emmerys fik i 2017 baron Johan Wedell-Wedellsborg med i ejerkredsen, da milliardæren købte 20 procent af selskabet. Resten er ejet af Hans Henrik Preisler, der reddede kæden, da den gik i betalingsstandsning i 2011.

Ejerne holder hånden under virksomheden med store millionlån.edell-Wedellsborg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079