23948sdkhjf

Fynbo Foods præsenterer bedste resultat nogensinde

I april turde indehaveren af nordjyske Fynbo Foods, Richard Fynbo ikke sige ret meget om, hvordan regnskabsåret 2019/20 ville ende - "men jeg tror godt, jeg tør sige, at vi er tilbage på sporet fra tidligere", fortalte han til Food Supply.

Onsdag kom regnskabet for perioden indtil 30. juni, og det viser en bedre bundlinje end nogensinde tidligere hos marmeladeproducenten: Overskuddet blev på 5,866 millioner kroner. Året før var plusset det mindste i over 10 år, 645.000 kroner.

- Ikke en krone for meget

- Det er ikke, fordi det nye regnskab er helt fantastisk. Året før var bare specielt dårligt. I forhold til de mængder, vi sælger, er det seneste overskud ikke en krone for meget, fastslår Richard Fynbo.

Han oplyser, at omsætningen i 2019/20 blev på "en lille kvart milliard", og at der er tale om en stigning på 11 procent fra året før. 

Væksten er stort set udelukkende sket på Fynbo Foods' eksportmarkeder, og især i Asien. Eksporten udgør ifølge direktøren cirka 60 procent af virksomhedens omsætning.

Richard Fynbo håber på, at omsætning og indtjening i indeværende regnskabsår kommer til at matche 2019/20, hvorefter han forventer for alvor at komme tilbage på vækstsporet i 2021/22.

- Så skal vi i hvert fald gerne op på en årlig vækst på 10-15 procent, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.345