23948sdkhjf

Mille Food får ny direktør

Mille Food, der producerer modermælkserstatning i Hundested, har ansat John Morgen Jensen som ny administrerende direktør.

Det oplyser Mille Food i en pressemeddelse, hvoraf det fremgår, at den nye direktør kommer med "erfaring fra adskillige tungere CEO- og CFO-roller i produktionsvirksomheder samt indgående tilstedeværelse og kendskab til det kinesiske marked".

Han afløser Christian Dehlholm, der tiltrådte i stillingen1. oktober sidste år. Christian Dehlholm blev hyret til at stå i spidsen for at genetablere en stabil produktion og eksport samt at genoprette et godt samarbejde med myndighederne.

Virksomheden havde forinden måttet stoppe produktionen efter en sag om mangelfuld dokumentation for indkøb af råvarer.

- Jeg er tilfreds med den transformation, vi skabte sammen i virksomheden. Rejsen fra kriseledelse til forandringsledelse til daglig ledelse har kun været mulig grundet de fantastiske og engagerede medarbejdere, der knokler hver dag på fabrikken i Hundested, siger Christian Dehlholm i en kommentar til chefskiftet.

Selv om han forlader Mille Food, forlader han ikke den overliggende koncern. Christian Dehlholm tiltræder således efter nytår i stedet som direktør i en koncernejet virksomhed, der skal udvikle en række fremtidige ernæringsprodukter. Her skal han håndtere alt fra idé til forskning og kommercialisering.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174