23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nordjysk fabrik med overraskende melding

I et år med masser af aflyste julefrokoster og lukkede restauranter kunne man måske tro, at en grønlangkålsfabrik havde det svært i julemåneden. Sådan er det bare ikke hos Vendsysselske Grønlangkål ved Vrå i Nordjylland, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Faktisk forventer den nordjyske familievirksomhed, at 2020-salget vil overgå sidste år.

- Vores primære salg - cirka 80 procent - er til detailkæder, og her går det indtil videre rigtig godt. Det er selvfølgelig lidt tidligt at sige lige nu, hvor vi er midt i orkanens øje, men det ser ud til, at supermarkederne løfter det, vi har tabt på catering, og at vi går frem i salget forhold til sidste år, siger direktør Ronni Sørensen til avisen.

Han ejer virksomheden sammen med sin søster og sine forældre, der stiftede Vendsysselske Grønlangkål i 1984. 

Typisk sælger familien cirka 400.000 poser grønlangkål om året. Virksomheden producerer også kogt, hakket hvidkål og kogt, hakket grønkål og har for nylig indgået et private label-samarbejde med Coop om blancheret og hakket grønkål på frost, nævner Nordjyske.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.093